× صفحه اصلی تعرفه ها ویژگی ها بلاگ سفارش پنل تیکتینگ نرم افزار تیکتینگ چیست؟ راهنما

راهنمای سامانه تیکتینگ ازتیکت

راهنمای ثبت نام:

برای دسترسی به خدمات و امکانات ویژه سامانه، ابتدا نیاز به ثبت‌نام دارید. در این راهنما، تمامی مراحل ثبت‌نام به صورت گام به گام توضیح داده شده است.
برای ثبت‌نام، شما به یک شماره همراه معتبر و دردسترس نیاز دارید؛ بنابراین ابتدا شماره همراه مدنظر خود را وارد می کنیم (×××××××××09) و سپس نام کاربری را به زبان انگلیسی وارد کرده و در نهایت توجه داشته باشید قوانین و مقررات azTicket را خوانده ام و می پذیرم نیز الزامی است. 
سپس روی ارسال رمز یکبار مصرف کلیک می کنیم.
نکته! جهت سهولت دریافت رمز یکبار مصرف توجه داشته باشید که شماره ای که وارد می کنید در دسترس باشد.

توجه داشته باشید که نمی توان با شماره و نام کاربری تکراری اقدام به ورود به سایت کرد زیرا با اخطار زیر مواجه خواهید شد.
بنابراین برای دسترسی مجدد به سایت باید توسط همان لینک ادمین پیامک شده اقدام نمایید.

تکمیل ثبت نام
پس از این بخش، وارد صفحه ای با عنوان ورود مدیران شده و روی لینک ادمین ارسال شده به شماره همراه کلیک کرده و در این بخش مجددا شماره همراه را وارد کرده و روی ارسال کد یکبار مصرف کلیک کرده و پس از وارد کردن کد پیامک شده، وارد سایت می شوید.

نهایتا در صورت درست وارد کردن تمام موارد، پیغام"کاربر گرامی: ورود شما با موفقیت انجام شد." نمایش داده می شود.
تبریک! شما با موفقیت در سامانه ثبت‌نام کردید؛ اکنون می‌توانید به داشبورد خود دسترسی پیدا کنید.

راهنمای ارسال تیکت:

مراحل ارسال تیکت

در ابتدا، از طریق لینک ادمین پیامک شده به شماره‌ای که هنگام ورود به سایت وارد کرده‌اید، در منوی سایت مطابق با تصویر زیر، بر روی گزینه «تیکت‌ها» و سپس زیرمنوی «ایجاد تیکت» کلیک کنید.

نکته: سعی کنید شماره‌ای را در سایت ثبت کنید که به پیامک‌های آن دسترسی داشته باشید، زیرا رمز یکبار مصرف برای شما در قالب پیامک ارسال خواهد شد.

 

در این بخش، به تکمیل موارد ذکر شده پرداخته می‌شود، از جمله «نوع دریافت‌کننده» که می‌تواند «مدیر» یا «کاربر» باشد. برای تعیین «مدیر»، در بخش «پشتیبانی» گزینه مربوطه را مشاهده خواهید کرد. انتخاب «کاربر» نیز از لیست کاربران موجود امکان پذیر است.

پس از آن، عنوان تیکت را وارد کرده و متن تیکت موردنظر را ثبت کنید.

در مرحله بعد، باید «نوع تیکت» مدنظر را انتخاب کرده برای مثال «امور فنی»،«امورمالی» و سپس اولویت تیکت را تعیین کنید. اولویت‌ها شامل «ضروری»،«بالا»، «پایین» و «متوسط» می‌باشند. در صورت نیاز، می‌توانید از گزینه «سنجاق کردن» استفاده کنید.(درصورت سنجاق کردن تیکت، در بالای لیست تیکت ها پین خواهد شد)

در بخش «فایل»، امکان بارگذاری انواع فایل‌ها (برای مثال فرمت هایPDF,Word,Excel) وجود دارد. در نهایت، برای درج برچسب، می‌توانید در بخش «برچسب» عملیات درج را انجام دهید.

اگر برچسب جدیدی باشد، ابتدا آن را به‌عنوان برچسب جدید اضافه کرده و سپس از آن استفاده کنید. این برچسب در منو بخش «برچسب‌ها» در لیست برچسب ها قابل مشاهده خواهد بود.

مطابق تصویر بالا، موارد فوق قابل مشاهده هستند. پس از اتمام عملیات ارسال تیکت، تیکت شما در بخش «لیست تیکت‌ها» قابل رویت خواهد بود.

پاسخ به تیکت:

برای پاسخ به تیکت، می‌توانید به‌طور مستقیم در همان بخش اقدام کرده و پاسخ خود را ثبت کنید. در بخش «لیست پاسخ‌ها»، می‌توانید پاسخ‌های ارائه‌شده را به‌طور کامل بررسی کنید. 

در صورت درج پاسخ به این تیکت، در بخش لیست پاسخ ها می توان به صورت کامل پاسخ های ارائه شده را بررسی نمود.

در صورت نیاز به ویرایش تیکت، می‌توانید تغییرات موردنظر را اعمال کنید برای مثال تغییر بخش، تغییر عنوان تیکت، تغییر متن تیکت،تغییر نوع تیکت،  تغییر اولویت، تغییر وضعیت و یا در صورت نیاز از گزینه «ارجاع به» استفاده کنید.

اگر تیکت به اشتباه وارد شده باشد یا ایرادی در مشخصات آن وجود داشته باشد، می‌توانید از بخش «لیست تیکت‌ها»، مقابل تیکت موردنظر از گزینه «حذف تیکت»استفاده کنید. پس از اطمینان از حذف تیکت، بر روی «حذف کن» کلیک کنید.

راهنمای ایجاد محتوا:

ایجاد محتوا:
برای ایجاد محتوای جدید، ابتدا از منو گزینه «پایگاه دانش» را انتخاب کرده و سپس گزینه «ایجاد محتوا» را کلیک کنید.


در ابتدا باید گروه موردنظر را انتخاب کنید. برای این کار، ابتدا باید در بخش «گروه‌بندی»، زیرگروه‌های موردنظر را ایجاد کرده باشید تا بتوانید در این بخش به گروه‌ها دسترسی پیدا کنید.
برای ایجاد گروه، مراحل زیر را دنبال کنید:
از منو گزینه «گروه‌بندی» را انتخاب کرده و روی «ایجاد گروه» کلیک کنید.
همان‌طور که مشاهده می‌کنید، باید عنوان گروه را وارد کرده و سپس ویژگی‌های گروه را تنظیم کنید.
برای اینکه بتوانید از این گروه هنگام ایجاد محتوا در پایگاه دانش استفاده کنید، امکان «پایگاه دانش» را تنظیم کنید.

پس از ایجاد گروه، باید برای آن زیرگروه ایجاد کنید. برای این کار، از زیرمنو «لیست گروه‌ها» گروه مدنظر را انتخاب کرده و در ستون «عملیات» بر روی گزینه «زیرگروه» کلیک کنید.

در بخش «لیست زیرگروه‌ها» می‌بینید که این فیلد بدون اطلاعات است و با کلیک روی «+»، می‌توانید زیرگروه موردنظر را ایجاد کنید.

پس از ایجاد زیرگروه، نام آن را وارد کرده و در صورت نیاز، تصویری برای آن قرار دهید. پس از انجام این کار، پیغام «عملیات با موفقیت انجام شد» نمایش داده خواهد شد.

حال به پایگاه دانش برمی‌گردیم و به راحتی گروه و زیرگروه موردنظر را انتخاب کرده و به تکمیل بخش‌های مربوطه می‌پردازیم.

نکته! در بخش «حالت پیشرفته»، امکانات بیشتری برای ویرایش محتوا وجود دارد، از جمله امکان فول‌اسکرین کردن صفحه تایپ و تغییر فونت 
نکته! باید توجه داشته باشید که برای قابل رویت بودن محتوا مورد نظر، حتما باید "وضعیت نمایش" را فعال کرد:

پس از نهایی شدن عملیات ایجاد محتوا تایید را کلیک کرده و پیغام "عملیات با موفقیت انجام شد" نمایش داده می شود و این محتوا ایجاد شده در لیست محتوا قابل مشاهده می باشد:

تبریک! محتوای شما با موفقیت در سامانه ثبت گردید؛ اکنون می‌توانید محتوای مدنظر قابلیت ویرایش را نیز دارد و در صورت تمایل می توان آن را حذف نمود.

درباره از تـیـکـت

یک سیستم تیکتینگ و نرم افزار پشتیبانی آنلاین مناسب می‌تواند یک سرمایه‌گذاری ارزشمند برای شرکت شما باشد و مقدار زیادی در زمان و هزینه شما صرفه‌جویی کند. AzTicket یک نرم افزار تیکتینگ کلودی است و به شرکت‌ها کمک می‌کند تا فرایندهای پشتیبانی مشتریان خود را ساده و کارآمد کرده و به‌راحتی رشد کنند.

نقشه
ارتباط با ما
آدرس:
تهران، بزرگراه نواب، جنب متروی نواب، برج اداری سهیل، طبقه 9، واحد 901 ، شرکت مهندسی ره رایان پژوه
تلفن:

  4 _ 02166381421

WhatsApp، Telegram ، Eitaa :

09904663890

Telegram:
Rahrayan_support@
ساعات کاری:
شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ صبح الی ۵ بعد از ظهر
کلیه حقوق برای شرکت مهندسی ره رایان پژوه محفوظ است.